Aqua Coaching

Relax en hervind je natuurlijk evenwicht

Activiteiten

Aquameditatie: een lazy water workout wekt jouw lichaamsenergie, waarna je in een diepe meditatie verzinkt. Je dobbert in warm water en bent even afgesloten van de buitenwereld. Het water omringt je met warmte en je ervaart diepe rust. Aquameditatie kan in een groep maar ook in een privésessie.

Aquacoaching XXL: voor de mens met een maatje meer. In het water is overgewicht een voordeel. Hoe meer vetweefsel, hoe beter je drijft. Het water draagt je. Je kunt je vrij bewegen en heerlijk ontspannen. In de groep zitten alleen maar volle mensen. We gaan relaxt bewegen, doen een lazy water workout waarbij het water je gewrichten en spieren ontlast. Het is een fijne manier om soepel te worden of blijven. Na afloop gaan we floaten om de ultieme ontspanning te bereiken. 

Aquacoaching tijdens zwangerschap: tijdens je zwangerschap verandert je lichaam voortdurend. Je beweegt anders, je gewrichten worden anders belast. Met aquacoaching beweeg je vrij in het water, zoals jouw kindje in je buik beweegt. Dat is een bijzondere ervaring, je voelt de eenheid. De groep bestaat uiteraard uitsluitend uit zwangere vrouwen. We doen gerichte oefeningen en eindigen met floating of aquameditatie. Een privésessie is ook mogelijk.

Zwemles: Ben je al wat ouder en wil je (beter) leren zwemmen? Heb je een fysieke beperking waardoor gewone zwemles niet voor jou weggelegd is? Ben jij, of is je kindje, bang voor water waardoor je niet verder komt met de reguliere zwemlessen? Of wil je, om wat voor reden dan ook, extra aandacht of privéles in het water? Zwemlessen met extra aandacht worden gegeven in kleine groepen of individueel.

Aquacoaching vindt plaats in water met een temperatuur van 33-36 graden Celsius (lichaamswarm water)

Contact: Greetje Kooistra, tel: 06.15.324.601, info@aquacoaching.nl